Acomiadam d'ella - Elena SoléL’Elena Solé està a punt de treure la seva cinquena novel·la: Acomiada’m d’ella (Edicions Forment).  Endinsar-se en el món de les paraules, dels llibres i les ànimes farà que la jove Júlia es descobreixi a ella mateixa, i arribi a saber perquè fou ella l’escollida pel doctor Aiats per dur a terme una tasca tan important. Ambdós recorreran el món de l’altre, compartint un univers de mots, literatura i amistat profunda.

En les seves novel·les l’Elena Solé ens parla directament des del cor. Cadascú de nosaltres podem trobar missatges ocults entre les pàgines dels llibres. Obrir una de les novel·les de l’Elena és entrar en el món dels sentiments: els dels seus personatges i els del propi lector.

En aquest relat l’escriptora torna a parlar de les ànimes, un tema que la captiva i mai ens deixa indiferents. Abans havia escrit: Elisa Voltes, Ànimes de vidre, Camins d’aigua i foc, i Tots som el secret d’algú. ν

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top