APASA ha confeccionat llibretes i imants solidaris amb el projecte Emma, per la investigació en càncer de mama

APASA ha materialitzat la seva col·laboració amb el projecte Emma amb la confecció de 200 llibretes de notes i 210 imants amb el dibuix de la flamenca, el logotip del projecte, per ajudar a la recaptació de fons per a la investigació en càncer de mama a les Terres de l’Ebre.

L’Associació la componen familiars i tutors de persones amb discapacitat intel·lectual. Amb més de 44 anys de funcionament, treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, alhora que presta molta atenció a les necessitats de les famílies d’aquestes persones, als què ofereixen el suport i l’atenció que requereixen.

Integrada plenament al territori, APASA col·labora amb moltes altres entitats socials a les què dóna suport amb els serveis que s’ofereixen des dels seus dos centres ocupacionals, com pot ser amb el muntatge, la manipulació o la creació manual d’objectes que poden dur a terme els seus usuaris, sempre adaptats a les seves capacitats i habilitats.

L’Associació ha anat creixent durant tots aquests anys fins a poder oferir un ampli ventall de serveis amb què ajudar a assolir el màxim d’autonomia a les persones amb discapacitat i acompanyar-les al llarg de la seva vida, generant-los confiança i ajudant-los a desenvolupar les seves capacitats, així com donar tot el suport emocional i de formació que poguessin necessitar les seves famílies.

El projecte Emma és una iniciativa de la Fundació Doctor Ferran per reforçar la investigació biomèdica en el càncer de mama a l’ICS Terres de l’Ebre i que va començar la seva campanya el mes de gener.

El grup d’investigació en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de Terres de l’Ebre, amb seu a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, fa més de 15 anys que investiga el càncer de mama. Actualment treballa per a conèixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l’aixella, propaguen el càncer de mama a la resta dels cos.

El projecte Emma és essencial per a seguir desenvolupant la recerca que permeti entendre el comportament d’aquests ganglis i la seva implicació en la disseminació de la malaltia i l’afectació en la supervivència de les pacients.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top