A l’octubre visitarà el Delta de l’Ebre aquest touroperador de Barcelona especialitzat en grans experiències nacionals i internacionals a preus ajustats. El paquet turístic inclou visita a espais culturals com el Centre d’Interpretació de l’Arròs, el pont d’Amposta o el Mercat de Deltebre, oci com el vaixell Olmos pel delta, gastronomia regional a Can Amadeu, conservació flora i fauna de la mà de SEO/Birdlife. També es visitaran pobles amb encant com Poblenou, Camarles, Deltebre i Sant Jaume d’Enveja. Segons Yorlady de Dorado creu que “aquest primer viatge tindrà continuïtat en el futur ja que molts clients estan interessats”. Val a dir que el grup d’activitats “La Movida Barcelonesa” liderada per Rocío s’han sumat a aquesta activitat experiencial al Delta. Alhora aquest projecte és fruit del treball conjunt del touroperador i d’agents públics i privats del sector turístic i societat civil. Miquel Bestraten des de la societat civil vol agraïr els contactes fets amb diversos agents turístics que s’espera permetran que en el futur hagin més fruits.
L’empresa Nòmada viatges/ L’Escola del Parc amb un gran vagatge i solera de 33 anys en el món de L’educació ambiental i l’ecoturisme a les Terres de l’Ebre realitzarà una sortida de senderisme guiada per la badia del Fangar al novembre. Una experiència plena de sensacions per gaudir d’aquesta part del Delta prop del poble de L’Ampolla. Una ruta amb dificultat baixa i amb molts racons per descobrir. Es dinarà al Hotel Llambrich/Ampolla Sol a L’Ampolla.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top