Seguim #loconcurs Canvi de Look amb l’estilisme de Cinta Andreu Centre de Bellesa – Votacions obertes fins al 29 de març


PROCÉS DE CANVI

Una parella jove i molt agradable que els hi encanta vindre al saló junts els hi hem realitzat els següents canvis: A ella amb una cabellera llarga natural li hem realitzat una tallada recta desfilant les puntes per donar-li moviment i volum, després hem realitzat el canvi de color amb metxes bronde a mà alçada utilitzant Clay Lightener sense amoníac de Framesi amb el protector per no castigar els cabells. Aclarits dos tons l’hem rentat i matisat amb un to coure de Kadus. A continuació hem eixugat els cabells a l’aire i amb la planxa hem marcat unes ondes suaus per donar-li un estil modern i informal. A ell li hem fet un degradat de barba i cabell deixant la part de dalt més llarga donant-li un estil spiky, assecat amb brushing i acabant el pentinat amb una cera mate de Matrix.

 

[contact-form-7 id=”4050″ title=”canvi look”]

Cinta Andreu Centre de Bellesa

C/ Garroferal nº17

43590 Jesús

Tel. 977 08 93 40

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!

1 comentari a “Canvi de look”

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top