Contes vírics d’Elena Solé i Marta amigo

Obra de misteri i suspense, “Contes vírics” és un conjunt de vint-i-una narracions ambientades en un context de pandèmies diverses. Personatges de totes les tipologies conviuen amb la por, la mort, l’angoixa, la venjança, l’amor i el crim. Situacions inesperades els abocaran a reaccions imprevistes on la raó perdrà pes i, de vegades, guanyarà l’instint.

Les autores Elena Solé (Arnes, 1965) i Marta Amigo (Barcelona, 1967) són les autores de Contes Vírics. unides per la màgia de la Terra Alta i per l’amistat, ambdues es defineixen com a lletraferides i apasionades per l’art d’escriure. Diplomades en magisteri, l’Elena va dirigir els seus passos cap a l’administració pública i més endavant s’ha dedicat a l’activitat empresarial i l’emprenedoria. la Marta és mestra en una escola pública, llicenciada en filologia anglesa i té un postgrau en cultures de l’Àsia Oriental. Apasionades per la família, la natura, la vida i sempre obertes a noves experiències, l’Elena ha publicat cinc novel·les i la Marta diverses narracions curtes de temàtica diversa. Empeses pel desig de seguir compartint la vida enmig del confinament provocat per la pandèmia de la Covid-19, van decidir escriure i enviar-se contes una a l’altra. Contes Vírics és el resultat d’aquesta correspondència gairebé epistolar en l’era digital.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top