Què passa si unim diferents llenguatges artístics com la dansa, música, teatre, performance amb processos d’autoconeixement, comunicació i (des)educació? Què passaria si donem veu i acció als nostres somnis, projectes o idees que ens ronden pel cap? Això i més és DEFORM4’T.

DEFORM4’T és un programa de (de)formació personal i professional dirigit a persones en transformació que combina la autoindagació creativa, la (des)educació i les accions artístiques com espais d’aprenentatge, creixement i reinvenció vital.

.

Per mi el DEFORM4’T ha estat una experiència de trobada amb mi mateixa, un espai on simple i bellament SER. A través del silenci i la mirada, del grup de persones increïbles que ens hem trobat i fet equip, el joc adult, la creativitat intrínseca que tots tenim i les diferents arts… Una, inevitablement, es re-coneix i es re-crea

– Anna Herrero

Durant els dissabtes de febrer i març de 2019, un total de 8 sessions, DEFORM4’T viatja a Deltebre on celebra la tercera edició, després de Mataró i Gandia. El projecte està impulsat per Cento Carbó (www.centocarbo.com) i per aquesta edició compta amb la col·laboració de David Gàmez liderant l’expansió del projecte per terres de l’Ebre. L’equip de deformadors està format per Cento Carbó, Laia Serra, Joan Fargas, La Cris, Sandra Jurado, David Gàmez, Marisa Valls, Ila Montserrat i Roberto Olivan.

La deformació es realitzarà en L’Obrador – Espai de Creació (Av. Goles de l’Ebre 4, Deltebre) durant els dies 2, 9, 16 i 23 de febrer i 2, 9, 16 i 23 de març amb horari de 10 a 19h.

Descobreix cada detall del DEFORM4’T Deltebre a la nostra web

www.deform4t.com

Per inscripcions podeu escriure a

aloha@deform4t.com

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top