“Mescla” de Deltebre és la fira que combina la gastronomia, el paisatge i el turisme de les Terres de l’Ebre. Aquesta tercera edició se celebrarà del 18 al 20 de maig, com ja és habitual, dintre el marc del DeltaFira. Durant els tres dies es podran gaudir de tot tipus d’experiències gastronòmiques: des d’exposicions i xerrades fins a “showcookings” i maridatges musicals.

Com no podia ser d’una altra manera, la fira comptarà amb els tres cuiners ebrencs guardonats amb estrella Michelin: Vicent Guimerà (de L’Antic Molí), Jeroni Castell (de Les Moles) i Fran López (de Villa Retiro i Xerta), a més de Diego Campos, xef del restaurant Diego de Cambrils, que també té una estrella. Cadascun dels quatre xefs cuinarà en directe des de l’escenari principal de la fira, on els assistents podran ser còmplices d’una elaboració culinària “Michelin”.

La fira també comptarà amb altres cuiners del territori que actualment es mostren “in crescendo” dintre el sector. Parlem de Ladis Alcalà (guanyador del programa de TV3 Joc de Cartes), d’Albert Guzmán (concursant del mateix programa) i del jove Arnau Bel (participant de Masterchef Junior). Hi passaran molts més cuiners destacats, tant de Deltebre com d’altres zones del territori, que deixaran la seva petjada a la fira, així com les més de 100 empreses i entitats relacionades amb la restauració i la gastronomia que hi participaran.

 

 

Les dues propostes més atractives del programa són el sopar gastronòmic a mans de Jeroni Castell i “Estones de Mishima”, un maridatge de vins acompanyat amb cançons de David Carabén, el cantant del grup Mishima. Pel que fa a l’exitós sopar de la Nit de Mescla, -que l’any passat el va idear Fran López-, aquest cop serà Jeroni Castell qui posarà sobre la taula un menú degustació de 22 plats elaborats per ell mateix i el seu equip. Per assistir-hi caldrà comprar les entrades, a un preu de 50€, a la pàgina web de l’Ajuntament de Deltebre o de Mescla.

L’objectiu de l’organització és superar l’assistència de la darrera edició i augmentar, també, el nombre de degustacions proposades, que l’any passat van sumar un total de 5.000 plats. Segons l’alcalde del municipi, Lluís Soler, la fira “posarà en valor, novament, la gastronomia de Deltebre i de les Terres de l’Ebre i mostrarà el bo i millor del nostre municipi des de totes les seves vessants”.

 

Mescla Deltebre

www.mescla.cat

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top