Dos ebrenques escriuen i il·lustren set ‘Contes com a antídot’ als efectes tòxics de la societat en què vivim

Es tracta d’un llibre que vol remoure consciències a través de temàtiques actuals com la lluita LGTBI, el masclisme, l’homosexualitat, les diferències culturals, la contaminació del planeta, l’espoli a països pobres i les guerres. 

El llibre s’adreça a diferents públics, des de famílies que volen explicar contes de temàtica social als seus fills i filles, com des de professorat que volen llegir al seu alumnat històries diferents i introduir una mirada crítica, així com adolescents i adults a qui els agrada submergir-se en narracions fictícies que volen anar un pas més enllà de l’entreteniment.

Tant Vázquez com Ortiz creuen que l’educació és el motor de canvi per a aconseguir societats més justes i igualitàries, així com respectuoses amb el medi ambient.

És per això que per tal que el seu llibre puga arribar a les mans dels lectors, el passat 4 de novembre  van iniciar una campanya de micromecenatge a la plataforma cultural Verkami, per tal de recaptar fons, i també s’han marcat l’objectiu de fer arribar de manera gratuïta exemplars dels seus llibres a les escoles i instituts públics de les Terres de l’Ebre. Amb només cinc dies ja havien superat els 2.500 euros recaptats, i inclús han superat un segon objectiu de 3.500 €, per la qual cosa ara tenen fins al dia 3 de desembre per aconseguir 4.500 € i fer arribar el llibre a tots els centres educatius de Catalunya, i si poden, dels Països Catalans.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top