El Consell Comarcal del Baix Ebre col·labora amb la iniciativa formativa UNED Sènior

cof_soft

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, i la directora del Centre Associat de la UNED a Tortosa, Mònica Subirats, han signat un conveni de col·laboració en representació d’ambdues institucions per fomentar l’accés a la cultura i el coneixement de les persones majors de 55 anys.

El conveni estableix que l’ens comarcal col·laborarà amb la iniciativa denominada UNED Sènior, un programa formatiu adreçat a majors de 55 anys que inclou temes d’actualitat i estratègies de desenvolupament personal. En aquest sentit, el Consell Comarcal becarà els alumnes d’UNED Sènior per contribuir a finançar-los-hi el cost de la matrícula i, a la vegada, cedirà els espais propis de la institució per a aquelles activitats relacionades amb aquesta iniciativa o amb l’activitat general del Centre Associat de la UNED a Tortosa.

A l’acte de signatura del conveni també hi ha estat present el vicepresident del Consell Comarcal i responsable de l’àrea d’Ensenyament, Joventut, Cultura i Turisme, Jordi Jordan.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top