El Consell Comarcal signa un acord amb l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta per realitzar accions conjuntes de promoció turística

L’acord signat inclou una aportació econòmica de l’ens comarcal com a col·laboració a les accions de promoció turística de la Terra Alta, així com posar al servei de l’associació els tècnics de l’Area de Turisme per a qualsevol qüestió vinculada a les accions a realitzar, a l’empara d’aquest conveni.

Per la seva banda, l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta contribuirà a la promoció de la marca turística de la comarca vetllant i fomentant que els seus associats en facin ús en els seus mitjans de promoció turística, entre altres aportacions.

La presidenta de l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta, Pilar Miró, ha expressat que malgrat la pandèmia i les dificultats que està comportant, l’entitat “té ganes de tirar endavant i de treballar per recuperar aquest turisme que, d’una manera o d’una altra, ens ha marxat”. Miró ha agraït també al Consell Comarcal l’aportació econòmica que fa a l’associació. “Malgrat ser 90 socis, la nostra associació no té molts recursos i això és una alenada d’aire fresc que ens arriba enmig de la situació que estem passant. Creiem que aquest serà un any de preparació, per veure venir el 2022, per veure què ens ofereix. Tot el que preparem aquest any esperem que ens doni fruit el que ve”, ha afirmat Miró.

Per la seva banda, la consellera comarcal de Turisme, Asun Anguera, ha anunciat la propera posada en marxa d’una nova pàgina web destinada al turisme de la Terra Alta i ha expressat la voluntat que sigui profitosa tant per a la gent de la comarca com per a la de fora. A la vegada, Anguera ha reiterat la necessitat de treballar de forma conjunta amb tots els sectors del turisme per poder reactivar l’economia de la comarca. En aquest sentit, Sanromà ha recordat la posada en marxa del web fetalaterraalta.cat, ja que per reactivar l’economia “també és important posar en valor el producte agroalimentari terraltí”.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top