El Parc Natural del Delta de l’Ebre organitza el primer concurs de dibuix sobre brossa marina

El Parc Natural del Delta de l’Ebre amb  el marc de la campanya “Per un Delta Net”, el concurs s’adreça a alumnes d’entre primer i sisè de primària de les escoles de l’àmbit del Delta de l’Ebre

Concretament, va dirigit a alumnes des de 1r fins a 6è de primària, de les escoles situades dels pobles i municipis del delta de l’Ebre (l’Ampolla, Camarles, l’Aldea, Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Sant Jaume d’Enveja, Deltebre, Lligallo del Gànguil, Els Muntells i Poblenou del Delta).

L’objectiu és conscienciar i sensibilitzar l’alumnat de la problemàtica que suposa la brossa marina en un entorn natural com el Delta de l’Ebre, i el seu impacte natural i paisatgístic.

Fins al divendres 18 de desembre, es poden enviar propostes mitjançant aquest formulari. Això sí, hauran de ser dibuixos fets a mà, i digitalitzats (amb escàner, fotografia en alta qualitat, etc). Pel que fa a la mida, haurà de ser un DIN-A4 en orientació horitzontal.

La temàtica serà com afecta la brossa marina al mar, i l’alumnat es podrà inspirar en algunes de les obres creatives sobre brossa marina d’aquest enllaç i les bases del concurs es poden trobar clicant aquí.

Dotze premis i un calendari

Un jurat decidirà els dos dibuixos guanyadors de cada curs, de manera que es premiaran en total 12 obres. Després s’utilitzaran per elaborar un calendari digital (2021) que es podrà descarregar lliurament i sense cost.

Els guanyadors s’enduran “El gran llibre del mar” i un kit de productes reutilitzables que inclou: una bossa de roba de cotó ecològic, una carmanyola, una cantimplora de vidre amb funda, una tassa de bambú amb tapa de silicona, un portaentrepà, una bossa per aperitius, una canyeta reutilitzable d’acer i una crema solar facial ecològica

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top