El restaurant Les Moles es reinventa davant l’aturada del sector i crea una línia de precuinats per a supermercats

El restaurant Les Moles d’Ulldecona (Montsià), reconegut amb una estrella Michelin i dos sols de la Guia Repsol, ha iniciat un projecte per apropar als supermercats la seva cuina i el producte ebrenc de qualitat en què se sustenta. La primera proposta és una selecció de croquetes, de “sabors originals i clàssics”, i uns canelons de pollastre de corral i foie inspirats en una recepta de família del xef Jeroni Castell. Castell ha explicat que el projecte va sorgir durant el primer confinament, quan la impotència pel tancament del restaurant es va convertir en idees i les idees en aquest projecte pioner, ser el primer restaurant amb estrella Michelin que porta els seus plats del supermercat a casa. “La idea surt d’estar assegut a casa amb una impotència brutal i anar als supermercats i veure que allí la gent arrasava i era on s’estava venent més” “Vam pensar que si érem capaços d’arribar allí era la manera més fàcil que la gent ho pogués comprar, en temps de confinament o fora”, ha dit.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top