Bon paisatge i bon profit! Així dona la benvinguda el nou Racó de Mig Camí que reobre les seves portes rescatant la masia ubicada en un espai idíl·lic dels afores de Tortosa.

Fotos: Josep Piñol

Durant sis anys la finca ha estat abandonada fins que ara, gràcies a la unió de Jordi Mauri i Javi Galiana, l’espai torna a agafar vida i s’obre al públic des de diferents vessants.

Un dels objectius d’aquests dos socis emprenedors en comprar i rehabilitar el Racó de Mig Camí -la finca i la masia- ha estat el d’obrir a Tortosa un espai de grans dimensions per poder celebrar diferents tipus d’esdeveniments. «Vam veure l’oportunitat de comprar aquesta finca com una oportunitat única, perquè Tortosa realment no té cap lloc on puguem fer esdeveniments així més grans, i encara menys amb un paisatge tan idíl•lic com és aquesta zona de Mig Camí», explica Mauri.

Mauri i Galiana són els propietaris del restaurant Botànic, ubicat al centre de la ciutat. Expliquen que ara volien ampliar el seu negoci, però no volien un altre restaurant, sinó un lloc especial on poder or ganitzar diferents esdeveniments privats i un nou concepte de festes.

La seva finca ubicada a Mig Camí, amb vistes a la ciutat i a la muntanya, prop de l’Ermita de Mig Camí, el converteix en un lloc especial per tota mena de celebracions

En aquesta línia, amb el renovat Racó de Mig Camí, han decidit estrenar la ‘Sa Terrassa’, una terrassa d’estil eivissenc, ubicada a la mateixa finca. Un lloc amb unes vistes espectaculars on poder gaudir d’un bon ambient, una bona copa i una bona festa. A Sa Terrassa se celebraran de forma més puntual diferents festes de tarda i, a banda, durant l’estiu, estarà oberta cada dia per gaudir d’una estona en un espai únic.

Sa Terrassa organitzarà la seva primera festa de la temporada el pròxim dia 25 de maig, per donar el tret de sortida a aquest nou esdeveniment a Tortosa. El ‘tardeo’ és un concepte que està molt de moda entre la societat actual, especialment entre els joves, i que guanya força durant la temporada d’estiu. Així, aquest concepte arriba per primer cop a la zona de la capital del Baix Ebre, amb Sa Terrassa.

El Racó de Mig Camí vol obrir-se a tots els públics i organitzar diferents línies d’esdeveniments perquè tothom hi pugui gaudir i hi pugui trobar el seu espai, en un mateix lloc. Per al públic de més de 50 anys se celebra un cop al mes una festa molt especial, el ‘GUATEQUEO Lounge’. «Es tracta d’una festa al complet. Un sopar lounge a la nostra masia, amb la seva posterior festa al jardí, on la gent podrà menjar i beure tot el que vulgui, i després podrà gaudir d’una orquestra i servei de barra», explica Mauri. La propera festa se celebrarà aquest mes, el dia 18 de maig.

El Racó de Mig Camí va reobrir les seves portes, aproximadament, farà dos mesos. Amb sabor a brasa i olor de vida i camp, el restaurant roman obert de forma regular de dijous a diumenge als migdies, i divendres i dissabtes també a la nit, oferint una àmplia varietat de plats que giren al voltant de la brasa, «seguint l’estil al qual incita la masia». Tot i això, compten amb un menú i una àmplia varietat de plats a la carta. El menú setmanal ofereix 7 opcions de primers i 9 opcions de segon plat. Entre els seus plats es pot degustar un exquisit carpaccio de cabra hispànica, plat que no és fàcil trobar, ja que aquesta carn és exclusiva. Tàrtar de salmó, ous trencats amb gules, caragols al romer, pastís d’albergínia amb ceps i foia, arròs d’algues, rap i calamars, amanida d’alvocats i gules a la bilbaïna, entre moltes opcions més. La barreja ideal entre els plats més casolans i tradicionals, aquells que s’encenen a la brasa i es degusten amb força; i les innovacions més actuals de la cuina.

El Racó de Mig Camí també s’obre per a tota classe d’esdeveniments privats. La seva finca ubicada a Mig Camí, amb vistes a la ciutat i a la muntanya, prop de l’Ermita de Mig Camí, el converteix en un lloc especial per tota mena de celebracions. Un ambient que incita a desconnectar i gaudir. Alimentar el paladar és una de les seves especialitats, i fer-te sentir en una altra dimensió, gràcies al paisatge i la desconnexió, és feina fàcil.

Durant sis anys aquesta preciosa finca ha estat tancada, i un cop de sort ha portat a Mauri i Galiana a posar-se al capdavant del lloc i renovar-lo per complet. Hi havia un bloqueig important amb aquesta finca, però les ganes i la passió van aconseguir una oferta impossible de renunciar. Una llum al camí, un cop de sort, que ha portat a Tortosa un espai totalment diferent amb una carta exquisida.

El Racó de Mig Camí

Carretera Simpatica, 101

43500  Tortosa

Tel. 977 59 27 53

racomigcamievents@gmail.com

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top