Ports de la Generalitat ha fet actuacions als ports ebrencs per més d’un milió d’euros en els primers nou mesos de 2017, per impulsar activitats que dinamitzin socialment ì econòmica el territori.

 

 

Ports del Baix Ebre

La transformació del moll de ribera a l’Ametlla de Mar en un pol d’activitat, amb noves zones de passeig. A l’Ampolla, es treballa en la modificació del Pla especial del port. També s’ha fet la neteja del fons marí del port pesquer per millorar l’accés dels vaixells. A més, a Deltebre es treballa amb la modificació del Pla especial del port i la seva ampliació.

 

Ports del Montsià

La modernització de la seu portuària de Sant Carles de la Ràpita. A més de la urbanització del passeig Marítim per reforçar els itineraris de vianants. La millora de l’atrac dels vaixells al moll comercial. L’aposta pels xàrters nàutics amb la Ràpita com a port base amb rutes entre els ports ebrencs i les Illes Balears, i la Ràpita, com a primer port esportiu de l’Estat amb un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics Tesla. Així mateix, a les Cases d’Alcanar, la millora del vial d’accés al port.

 

 

Embarcadors

Els convenis entre Ports i els ajuntaments d’Amposta, Sant Jaume d’Enveja i Deltebre per a la gestió dels embarcadors, i Tortosa a punt de signar.

 

Campanya de sensibilització

Ports de la Generalitat col•labora a més amb l’ONG Proactiva Open Arms en una campanya adreçada principalment a escolars i ciutadans amb el vaixell Astral, que ha visitat els ports de la Cala i Sant Carles de la Ràpita a la costa ebrenca.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top