Els professionals de bodes de les Terres de l’Ebre units per celebrar l’amor en temps de COVID

“Aquest 2021 no tornarem a ajornar l’amor perquè #lebreescasa”

El sector de bodes ha estat un dels més perjudicats en els últims mesos per les mesures restrictives dutes a terme per tal de frenar la pandèmia.

Amb la intenció d’unir forces, crear sinergies i generar motivació i il·lusió a les parelles que han hagut d’ajornar el seu enllaç o tenen data per a la temporada 2021, els professionals de bodes del territori s’han unit per crar el col·lectiu #lebreescasa

Sota aquest hashtag s’uneix més de 40 referents del sector entre fotògrafs, xefs,, restaurants, hotels, dissenyadors, maquilladors wedding planners, empreses de decoració, d’animació, floristes, videogràfics, Djs, músics, que ha volgut unir la seva veu per mostrar les ganes de continuar endavant i de tornar a celebrar l’amor amb segell propi, amb el segell d’identitat i tradició de les Terres de l’Ebre.

La impulsora de la iniciativa, Nelly Bertomeu, directora de Delta Holtel, conscient de la dura situació que travessa el sector i amb la intenció de donar-li impuls, comença a construir les “xarxes” necessàries fins a donar forma al projecte al que es van a anar sumant la resta de professionals. Després d’una pluja d’idees duta a terme per tots els membres del grup, a través de reunions en línia i missatges de Telegram, neix l’eslògan, proposat pel fotògraf Marc Prades, el logotip que identifica al col·lectiu, treball realitzat per Caribel Venegas, i un curtmetratge per donar visibilitat al sector i transmetre un missatge general d’esperança.

El curtmetratge, rodat a l’Hotel Les Capçades d’Horta de Sant Joan, ha estat íntegrament realitzat per membres del col·lectiu: guió i direcció Joan Guijarro de El Racó de la Festa, director de fotografia, operador de càmera i edició Jordi Dassoy, Delta Art Studio, ajudant de direcció i foto fixa/making of Fuensanta López, ajudant de càmera Ivanna Salgueiro, decoració d’art Boix Verd, utilleria i mobiliari Masba Events, producció Gemma Simón i Anna Miralles, maquillatge Luet Stetic, vestuari Andrej Mikulasek, veu en off Olga Méndez,l cançó crèdits Albina Tena i Eba Peransi.

Professionals de bodes de les Terres de l’Ebre

Animació/lloguer de material: Ebre festa – MasBa Events Terra Alta. Art floral i floristeries: 16 flors – Boix Verd floristes – El Taller – Flora Montsià – Jordina Bravo – Lidiana Somnis Verds. Disseny i moda nupcial: Andrej Mikulasek Atelier – Carmen Blanch Designs – Jordi Curto-costura – Neus Feliu, Núvia i Festa – Xesca. Estètica: Lacotinmua – Luet Stetic. Fotografia&Video: Delta Art Studio – Enfoc Fotografia – Foto Amposta – Fotògraf Dani – Jenni Carbó – Marc Prades – Taulat Fotograf – Yasmina&Vicor Fotografia. Hotels, restaurants, càterings i espais per a bodes: Calafat Events-Bodes a la platja – Càtering Plat a Taula – Delta Hotel – Hotel Hort de Fortunyo – Hotel Les Capçades – Hotel Villa Retiro – Isla de Gracia Eventos – L’Antic Molí – Masia Pla dels Catalans – Restaurant SOM-Hotel SB Corona Tortosa – Tancat de Codorniu. Música & Dj’s: Albino Tena-Músic – Músic Party dj’s&lloguers – Videodisco-Dj’s – Wedding planners: Caribel Venegas Desing&Moments – Erika Events and Weddings – Fuensanta López (L’Antic Molí) – L’agenda dels nuvis – Racó de la Festa-Wedding planners&events – Unaboda10.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top