Diversos espectacles han tingut lloc, coincidint amb les dates que s’haguessin hagut de celebrar les Festes Majors d’Ulldecona del 2020, suspeses a causa de la pandèmia de la covid-19. Totes les activitats programades es fan seguint estrictes condicions de seguretat i estan subjectes a canvis en funció de l’evolució sanitària i del risc de contagis existent en cada moment.

El passat diumenge 30 d’agost, a l’ermita de la Pietat, va tenir lloc un nou concert emmarcat dins les 16enes Jornades Musicals.

Es tracta de l’actuació de QUENTIN GAS (Flamenc/Electronica Scify/Psicodelia) i EGOSEX (Trance/Jungle/Blues). Abans i després dels concerts, sessió amb Efònic DJ’s. Les entrades presencials van quedar esgotades.

El dissabte dia 5 de setembre, al migdia, a la pista del poliesportiu, hi va haver un espectacle de màgia infantil i a les vuit de la tarda, al mateix lloc, l’espectacle de màgia de Jammes Garibo, per a jóvens i grans.

El diumenge, dia 6, hi va haver el concert de Pep Gimeno “lo Botifarra”.

A part d’aquestes activitats per a les que es requeria entrada i hi va haver aforament limitat, també es van programar una cercavila de la Colla de Gegants i Grallers, diverses exposicions, una sessió de ioga, activitats infantils durant tota la setmana, una cursa enigmàtica, i teatre de carrer per al darrer diumenge al matí, de la mà de Xarxa Ulldecona.

En aquest cas es tracta de dos espectacles simultanis, “A la Fresca” amb la Pallassa Confetti, i “Bi Circ” de Circ Xic. n

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top