Entrevista Josep MP (@emepe_te), guanyador Premi #InfluEbrenc Febrer 2021

Josep Molla Pujol, més conegut com a @emepe_te, va nàixer a l’Aldea el 15 d’agost del 1993. Com el dia del seu naixement, cada vídeo que publica és una festa de somriures. Des de ben petit l’ha acompanyat el bon humor i les ganes de fer riure. Ara farà un any, coincidint amb l’inici de la pandèmia, va atrevir-se a començar a gravar vídeos d’humor en ebrenc, sobre situacions actuals i curiositats d’aquestes Terres. Durant aquest any no ha parat de créixer en número de seguidors i cada vegada és més conegut entre els ebrencs i gent de fora de les Terres de l’Ebre que riuen sense parar amb els seus vídeos, arribant inclús a sortir algun al Telenotícies de TV3 en més d’una ocasió.

Aquest mes de febrer ha estat un dels candidats a l#InfluEbrenc juntament a Albert Pagà
(@berti_iau), Javi Príncep (@javi_princep) i Jordi Galo (jordi_galo), sent el guanyador amb 1.201 vots rebuts entre el nostre Facebook, Instagram i Web.

Comencem donant-te l’enhorabona per guanyar el Premi #InfluEbrenc de febrer. Tenies uns bons rivals!

Moltes gràcies, la veritat és que sí! Tenia poques expectatives amb aquest concurs i és per això que encara em fa més il·lusió!

Els que et coneixen saben que el teu nom real és Josep, però t’has fet més conegut com a “emepe_te”. Què significa?

“Emepe”, no és més que la pronunciació de les inicials dels meus dos cognoms junts, Molla i Pujol, MP. Llavors, Instagram no deixava posar-me aquest nom solament, i em va tocar posar “_te” de Terres de l’Ebre. He de mencionar que molta gent es confon i em diu emepete tot junt!

Tot i que els teus estudis estan relacionats en la salut, com molta altra gent, vas aprofitar el confinament per treure la teva part humorística i artista per fer vídeos que ens fessin riure en un moment tant difícil. T’esperaves tenir tant èxit?

Per a res la veritat! Això s’havia de quedar com un compte secundari on penjava algun que altre vídeo d’humor per a gent coneguda i del meu voltant. De fet, al principi era un compte privat, però al veure que a la gent li agradava, Berti (@berti_iau) em va donar la idea de fer-lo públic, i va sortir molt bé!

Ets de l’Aldea i normalment a aquests pobles petits es pateix molt pel què diran. Quan vas començar no et feia cosa que la gent parles de tu?

La veritat és que si, per aquest mateix motiu al principi era un compte privat. Però prefereixo fer cas dels comentaris i missatges positius que rebo casi a diari de la gent, i no pensar que potser hi deu haver algú que pensa coses dolentes sobre els meus vídeos.

El món de les xarxes socials està ple de gent amb molt talent, hi ha gent que diu que ja està tot inventat, però tu ens vas sorprenent amb cada vídeo nou. D’on treus la inspiració?

Per a respondre’t a aquesta pregunta tenim que remuntar-nos a la infantesa, on ja no parava de fer bromes a totes hores i ja mostrava un caràcter divertit, i els meus amics ho poden confirmar. La meva inspiració és la meva pròpia ment que no para de treballar mai i sempre està traient idees noves, i per sort, que agraden!

Hi ha una cosa que a natros ens encanta i és que fas vídeos en ebrenc. Entenem que això també és un punt a favor teu per tenir més èxit entre la nostra gent, però no t’has plantejat passar-te a un català més neutre o inclús passar-te al castellà per tal d’arribar encara a més territori?

No puc negar que alguna vegada m’ha passat pel cap, però prefereixo seguir fent vídeos en ebrenc, ja que sóc un dels pocs que ho fa i m’agrada molt donar visibilitat a la nostra parla amb els meus vídeos. Cal dir també que fent vídeos amb català mes neutral o inclús amb castellà, tindria més competència.

Molts “influèncers” han començat fent vídeos com tu i han acabat fent projectes més grans que els permeten viure d’aquest món. T’ho planteges? Tens projectes de futur relacionats amb aquest món?

Estaria mentint si digués que no m’agradaria viure del que faig ara, i la veritat que m’ho he plantejat algunes vegades. Vull ser positiu i pensar que arribarà el dia, em faria molt feliç!

Un dels teus rivals al Premi #InfluEbrenc de febrer va ser @berti_iau, que és un dels “influèncers” més coneguts de les Terres de l’Ebre. Per les xarxes socials, pel que sembla, sou amics. Ja us coneixíeu abans de fer vídeos o heu fet amistat gràcies a això?

Berti i jo ens vam conèixer per Twitter, de fet, els primer vídeos que començàvem a publicar ens els passàvem primer entre nosaltres per a veure que ens semblaven i donar-nos opinió, cosa que a vegades seguim fent actualment. I òbviament si, tenim molt bona amistat!

T’has plantejat unir forces amb algun altre “influèncer” ebrenc per tal de fer “algo més gran”?

Si, de fet ja ho hem fet! Jo i Berti hem fet algunes col·laboracions, la millor va ser la Convenció de les Terres de l‘Ebre, que es va fer bastant viral, de fet, ja estem treballant amb la segona part!

Per acabar, i com a guanyador del Premi #InfluEbrenc de febrer, et deixem aquest espai per a que ens diguis unes paraules.

Només voldria agrair als altres tres participants, Albert, Jordi, i Javi tot el bon rotllo durant el petit període que ha durat el concurs, ha estat un goig tenir-los de rivals! També voldria agrair la participació de la gent i tots els vots i suport rebut!

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top