Fernweh són serveis dissenyats a mida per a persones amb esperit creatiu que volen viure una vida excitant en un entorn màgic. Són aventures transformadores concebudes amb els cinc sentits per trobar un estat d’equilibri entre ment, cos i ànima en un dels entorns naturals més singulars del món. Un oasi on retrobar-se amb un mateix envoltat de les fragàncies, colors, sabors, textures i contrastos d’una terra mística i original. Fernweh neix per aproximar el Delta de l’Ebre als milers de persones que el visiten, inspirant-los a portar una vida positiva i impactant, una vida de consciència i amor.

Amb les experiències de Fernweh al Delta de l’Ebre sempre hi ha quelcom encisador. Un paisatge amb una personalitat que atreu totes les mirades i on predomina la força de la natura. 320 km2 de terreny banyat d’extensos arrossars, grans llacunes envoltades per jonqueres i canyissars, platges desertes… Terra de fang. Terra de colors. Terra de vida.

 

 

Fernweh ofereix diferents experiències, des de vols amb globus al Delta de l’Ebre per primer cop en aquesta terra; passant per una casa de luxe, una ruta en vaixell, Kitesurf, birdwatching al Delta de l’Ebre o un xef privat que elaborarà els seus millors plats amb productes km 0 a la Vila Fernweh.

 

 

Sergi Guillen Turon, procedent de Deltebre, és el creador del projecte que s’ha activat recentment. Fernweh s’emmarca en els negocis de la família del propi Sergi, que es componen de diferents empreses. En acabar els seus estudis en International Business & Marketing, a Barcelona, Sergi va tornar a casa i es va endinsar en els negocis familiars, fent-se càrrec de la part més turística, en la qual es situa el projecte.

 

We believe in creating beautiful memories

 

 

 

www.fernwehdeltadelebre.com

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top