Freshly Cosmetics compra dos parcel·les a Gandesa i crearà 150 nous lloc de treball en tres anys

La companyia, dedicada a la cosmètica
natural, obrirà el seu tercer centre logístic de 14.000 m2 al sector industrial la Plana que ha adquirit a l’INCASÒL

L’Institut Català del Sòl (INCASÒL) i l’empresa Freshly Cosmetics han formalitzat la compravenda de les parcel·les 34 i 35 del sector industrial La Plana de Gandesa. Els terrenys tenen una superfície global de 13.563,59 m2. La companyia preveu construir-hi el seu tercer centre logístic i generar uns 150 llocs de treball nous en tres anys, enfocats principalment als sectors de la logística, supply chain, enginyeria i projectes.

Les noves instal·lacions de Freshly Cosmetics tindran una superfície de 14.000 m2, i serà la base d’operacions per a comandes i estoc de productes. També acollirà unes oficines de 500 m2 per a l’equip que la companyia ja té a Gandesa.

Segons les previsions el projecte estarà acabat el desembre de 2021 i permetrà escalar les operacions logístiques de Freshly fins als 200 milions d’euros. Fidel a la seua filosofia mediambiental i innovadora, el nou centre es dissenyarà amb un enfocament respectuós amb el medi ambient, amb producció fotovoltaica pròpia i materials sostenibles per a la seua construcció.

El sector industrial de La Plana està situat a 500 metres a l’est del nucli urbà de Gandesa, en una estratègica cruïlla de carreteres. La N-240 connecta el municipi amb la comunitat d’Aragó i la C-12, eix de l’Ebre, uneix la capital de la Terra Alta amb Lleida i València. Amb esta venda, l’INCASÒL exhaurix totes les parcel·les disponibles al sector La Plana de Gandesa. n

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top