Premis #InfluEbrenc 2021

Vota el teu escollit del mes d'abril

Belén Fabra (@belen_fabra), Tortosa, és una de les actrius ebrenques més reconegudes a nivell nacional. Belén ha participat en numeroses obres de teatre, sèries de TV, curtmetratges i pel·lícules. L’any 2008 la va catapultar a la fama la pel·lícula Diari d’una nimfòmana, de la qual n’era la protagonista, i gràcies a la qual va estar nominada al Premi Gaudí. A més a més, l’any 2018 va rebre el Premi Gaudí Gresol en reconeixement a la seva feina.

Carol Rovira (@carolrovira), camarlenca, és una de les actrius de moda a nivell nacional pel seu paper protagonista a la sèrie d’èxit Luimelia i a la seva aparició a la sèrie Amar es para siempre. Carol també ha participat en numeroses obres de teatre i en algunes formacions musicals com a veu principal. Sí, també canta!

Cinta Hervás (@cinta_hemu), ampostina amb cara d’angelet que, amb només 20 anys ha participat ja en numerosos curtmetratges, videoclips musicals, 2 pel·lícules i diversos anuncis publicitaris, entre ells un per a Vodafone i un per a Nestle Caja Roja. Quedeus en la seua cara perquè és un dels futurs més prometedors de la gran pantalla de les nostres Terres.

Cristina Fuentes (@cristinaterzi_) és una falduda que des de ben petita sabia que volia ser actriu. És per això que sempre que podia pujava a un escenari, fos per ballar, cantar o actuar. Recentment ha estat la protagonista d’un curtmetratge sobre una noia que per culpa de la pandèmia es quedava atrapada a casa amb el seu agressor, amb el qual ha guanyat diversos premis. A més a més, ha participat en vàries obres de teatre i d’altres curtmetratges.

David Anguera (@david.anguera), Tortosa, actor i músic ebrenc. Un “crack” dintre i fora de l’escenari amb un talent innat que si vulgués, mai sabries si està parlant seriosament o està interpretant un paper. A més a més, una conversa amb ell són riures assegurats. Ha participat en numeroses obres de teatre, videoclips, cinema, ha compost música escènica, tocat en concerts, acompanyat cine mut, presentat programes de ràdio… un cul inquiet capaç d’afrontar qualsevol repte que se li posa per davant! Pur talent ebrenc.

VOTA I GUANYA

Emplena el formulari per enviar-nos el teu vot i entraràs al sorteig
d’UNA NIT AL CAMPING L’AMPOLLA PER A 2 PERSONES

Gentilesa de Càmping l’Ampolla

Qui vols que sigue l'#InfluEbrenc del mes d'abril?

Tens alguna proposta d'#InfluEbrenc?
Envia'ns un mail a influebrenc@lesteldelebre.cat

Col·laboradors:

Scroll to Top