Premis #InfluEbrenc 2021

En breu publicarem els candidats del mes de març

Albert Pagà (@berti_iau) és un creador de contingut en ebrenc a les xarxes i patriòtic del territori. Està actiu per totes les xarxes: Youtube, TikTok, Instagram, Twitter i Facebook. “Foteu-li un vistasso!”

Josep MP (@emepe_te) és un compte social amb risses assegurades! Penja vídeos curts d’humor, de temàtica variada, però normalment de temes d’actualitat. Cotillejeu-lo que riureu un rato i us sentireu identificats en molts videos!

Javi Princep (@javi_princep) és un actor i humorista de les Terres de l’Ebre, conegut pels seus monòlegs i la seva habilitat amb les imitacions. Si mai teniu l’oportunitat de veure’l en directe, no ho dubteu!

Jordi @jordi_galo se dedica a fer humor des de fa molts anys. Les xarxes socials li han servit per publicitar-se. Té diversos perfils: @jordi_galo, és el personal on escriu i diu tot lo que li passa. Doblatges, sketches i altres “merdetes” (com diu ell), que et faràn partir el pit!

VOTA I GUANYA

Emplena el formulari per enviar-nos el teu vot i entraràs al sorteig d’UN TAST DE VINS I VISITA A LES VINYES I CAVES DEL CELLER CLUA PER A 2 PERSONES

Podeu veure més info sobre el celelr a la seva web www.cellerclua.com

Qui vols que sigue l'#InfluEbrenc del mes de febrer?

Tens alguna proposta d'#InfluEbrenc?
Envia'ns un mail a influebrenc@lesteldelebre.cat

Col·laboradors:

Scroll to Top