Cantant i tatuadora, aquesta ampostina de vint-i-vuit anys aspira a fer del somni de la música, la seva pròpia realitat. Després d’haver estat una de les concursants de la nova edició del programa “La Voz”, dintre de l’equip del reconegut Pablo López, té clar que no vol parar.

· Què és la música per a tu?

La música és la meva teràpia. Sempre que necessito contar històries, la música és el mitjà per expressar-les.

· Com i quan vas començar a cantar?

La música sempre ha estat present a la meva vida, tot i que no va ser fins al 2013 quan em vaig animar a cantar davant de la gent. A partir d’aquell dia, van anar sortint noves oportunitats.

· A part de cantar, quines altres activitats relacionades amb l’art desenvolupes? 

Componc les meves pròpies cançons i toco el violoncel, la guitarra i l’ukulele. Aquests dos últims, de forma autodidàctica. A més a més, sóc tatuadora perquè em sembla fascinant poder marcar records i sentiments a la pell.

· Quin estil musical et representa?

Encara estic buscant el meu estil. Faig tota mena de versions en acústic, des de Metallica fins a C. Tangana.

· Què valores del teu pas per “La Voz”?

Per mi és tot un orgull haver pujat a l’escenari i haver cantat i tocat com ho vaig fer. Estic agraïda i és una experiència que guardo i espero que em serveixi en el meu futur.

· Per què “Lost on you”?

M’agrada descontextualitzar les cançons i que quan faig una versió no es pugui saber des d’un primer moment quina és. I “Lost on you” és una cançó que em va enganxar i em donava molt de joc per a tocar-la amb el violoncel.

· El millor i el pitjor de dedicar-se al món de la música?

El millor és que pots projectar el que tens dins teu. El pitjor, que sempre hi haurà algú que et donarà la seva opinió negativa de forma gratuïta.

· En qui t’inspires?

La inspiració no la busco, arriba. Si ho intento forçar, no surt res. A l’hora de compondre ritmes i melodies sempre tinc presents grups com Good Kid, Bon Iver, Loreen…

· Et podries definir amb 3 adjectius?

Creativa, optimista i lleial. 

· Com et veus en els pròxims cinc anys?

M’agradaria haver presentat el projecte en el qual estic treballant ara mateix, poder seguir vivint del que m’apassiona i estar rodejada de la gent que estimo.

· Què et mou a la vida?

Em mou buscar experiències que em formen i em fan créixer.

· Un llibre?

El Perfum de Patrick Suskind.

· Una cançó?

1999 de Love of Lesbian.

· Una pel•lícula i una sèrie?

El senyor dels anells i Joc de trons.

Text: Irina Crespo

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top