La biblioteca Marcel·lí Domingo commemorarà la Setmana d’Europa

Del 3 al 9 de maig  de 2021

Espectacle de contes “Li deien Kalòpsia. Descobrim Europa des de l’espai exterior”, narració a càrrec de Lídia Clua.
Divendres, 7 de maig, a les 18 h. a la biblioteca Marcel·lí Domingo. Espectacle familiar per a nens i nenes a partir de 5, 6, 7, 9, 44, 50 i 99 anys.

SINOPSI

“Kalòpsia, un planeta no tan diferent” amb il·lustracions de Sònia González, editat per la RCEB adreçat a nens i nenes a partir de 7-8 anys sobre la Unió Europea amb l’objectiu d’acostar els valors europeus de la solidaritat, la cooperació i la tolerància al públic infantil.

Representació basada en el conte Kalòpsia: un planeta no tan diferent que explica la història d’un planeta molt llunyà on les quatre espècies que l’habiten no saben conviure i han construït murs entre elles.

La protagonista de la història, la Wabi, fa un descobriment sorprenent gràcies al qual aprèn que a Europa, una regió del planeta Terra, no fa tants anys hi passava el mateix que a Kalòpsia però després de segles de disputes els seus habitants van decidir unir-se per cooperar i viure en pau.

Organitza: Serveis de Biblioteques Generalitat de Catalunya. Central de Biblioteques de les Terres de l’Ebre. Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l’Ebre.

Aforament limitat. Inscripcions a bmd@tortosa.cat / 977 445 566

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top