La Ràpita suma el “Cicle de Nits a la Fresca” a la seva programació d’activitats d’estiu

Les nits d’estiu a la Ràpita tindran un nou ritme malgrat l’onada de cancel·lacions que han afectat els principals esdeveniments festius
d’arreu del país a causa de la pandèmia del coronavirus. L’alcalde Josep Caparrós, i la regidora de Cultura, Èrika Ferraté, van presentar el nou “Cicle de Nits a la Fresca”. Es tracta d’una programació de concerts i espectacles que tindran lloc a la plaça Agustí Vizcarro ‘“La Pin” durant les nits de divendres i dissabte dels mesos de juliol i agost.

El recinte tancat de davant del Museu de la Mar de l’Ebre permetrà que es pugui controlar l’aforament, separar els seients i garantir les mesures de seguretat davant la situació sanitària actual. “Som conscients dels moments que estem vivint, però ho hem de fer compatible en poder xalar i poder fer-ho en seguretat”, ha dit l’alcalde, Josep Caparrós.

El “Cicle de Nits a la Fresca” s’emmarca en la programació d’activitats d’estiu de la Ràpita, “R-Fresca’t”, que enguany sumarà prop de 150 activitats. Com és habitual, el programa inclou activitats esportives a la platja com ara aeròbic, pilates o ioga; rutes turístiques i animació de carrer per a xiquets i xiquetes; el cinema a la fresca o les nits de comerç a l’aire lliure (enguany, a la plaça 1 d’octubre). Cal afegir també els dos campionats de Morra que es feien per Festes Majors i Festes del Carme, i el cicle d’exposicions Ebre, Art i Patrimoni que acollirà el Museu de la Mar de l’Ebre.

Per últim, cal assenyalar que els festivals Food and Fashion (del 20 al 23 d’agost) i Eufònic (del 27 al 30 d’agost), han confirmat que duran a terme la seva programació tot adaptant-se al context sanitari actual.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top