La Taula d’Enoturisme de la DO Terra Alta s’ha reunit amb l’objectiu de millorar l’oferta i poder incrementar el nombre de visitants, tant a Catalunya com a l’exterior, que visiten la comarca per dur a terme aquestes activitats. Impulsada pel Consell Comarcal el 2019, els agents socioeconòmics que hi participen volen dinamitzar la Ruta del Vi com a destinació turística i com una de les bases de model de desenvolupament econòmic territorial. Segons dades de la DO, el passat 2019 la comarca va rebre 34.200 visitants i va comercialitzar 64 activitats enoturístiques -principalment, visites a cellers i tastos guiats- en set idiomes diferents.

De forma immediata, de cara l’exercici 2020/2021, la taula treballarà per crear una identitat gràfica pròpia i apostar per actes digitals, per complir els protocols sanitaris i de seguretat establerts en el marc de la pandèmia de la covid-19. Integrada per representants del sector públic i del privat, amb representació de la DO Terra Alta, el Consell Comarcal, el Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre i l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta, la Taula es preveu reunir un mínim de tres cops a l’any. La pròxima trobada està prevista quan finalitzi la campanya actual de la verema. n

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top