L’Ajuntament de la Sénia organitza la campanya Rasca i guanya!, amb la intenció de fomentar les compres als establiments del municipi senienc

Les butlletes d’aquesta campanya es repartiran per les compres realitzades als establiments participants, sota el criteri de cada propietari, ja que l’Ajuntament de la Sénia no es fa responsable del criteri establert per cada local a l’hora de fer el repartiment. Els establiments repartiran butlletes fins a esgotar existències o bé fins al dia 31/03/2021, data en què finalitzarà la campanya.

L’import de la butlleta es podrà bescanviar fins al dia 30 d’abril d’este any. Es permet sumar l’import de diverses butlletes per a una mateixa compra. Les butlletes no es podran dividir per a dur a terme diverses compres en comerços diferents, és a dir, una butlleta s’haurà de gastar íntegrament a un mateix comerç.

Totes les butlletes hauran d’estar segellades per l’establiment que les repartix; si no, no seran admeses per l’establiment que les haja de rebre. n

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top