L’ampolla escollida una de les sis localitats de Catalunya amb la marca turística “barris i viles marineres”

L’Estartit, Cambrils, l’Ampolla i Tarragona han estat distingits amb la marca turística “Barris i Viles Marineres”; Arties, amb la de “Poble amb Encant”, i Caldes de Malavella, amb la de “Ciutat amb caràcter”.

El director general de Turisme, Octavi Bono, i el director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), David Font, van presentar recentment els sis nous municipis que han rebut els distintius de “Barris i Viles Marineres”, “Pobles amb Encant” i “Ciutats i Viles amb caràcter”, marques turístiques especialitzades promogudes des del Departament d’Empresa i Coneixement.

Aquestes distincions reconeixen la feina dels municipis en favor d’un turisme de qualitat, diversificat i desestacionalitzat, en línia amb el que marquen els dos instruments amb què el Govern autonòmic vol posar en valor el sector turístic: el Pla estratègic de turisme de Catalunya i el Pla de màrqueting turístic de Catalunya 2018-2022.

Amb aquests plans, l’objectiu és promoure el turisme com a eina de desenvolupament, diversificació econòmica i garantia de futur per a les ciutats, pobles i viles; crear sinergies entre municipis, i protegir la conciliació i l’equilibri entre els residents i els visitants / turistes.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top