L’Antic Molí revalida l’estrella Michelin i s’estrena amb una Estrella Verda

La gala de les estrelles Michelin, marcada per l’escenari de pan-dèmia, ha tingut enguany una edició telemàtica presentada per Cayetana Guillén Cuervo i Miguel Ángel Muñoz des de la Reial Casa de Correus de Madrid.

Vicent Guimerà, el xef de L’Antic Molí ha tornat a obtenir l’estrella Michelin, el qual també ha obtingut la distinció d’estrella verda, atorgada als xefs que estan especialment compromesos amb la gastronomia sostenible i el medi ambient.

Guimerà, de l’Antic Molí, que ja és el cinqué any consecutiu que obté l’estrella Michelin, i enguany en suma una de nova, ha volgut agrair a través de la seua pàgina web esta distinció i ha destacat els moments difícils en què es troba el món de la restauració a causa pandèmia. “Ha estat un any molt dur per a tots, i sobretot per al sector de la restauració, però aquest reconeixement ens dóna vida per a seguir per a aquest Nadal i per al 2021 que segur que serà millor que este”, ha assenyalat, i també ha encoratjat a seguir endavant a tots els companys i persones.

El xef de L’Antic Molí ha volgut dedicar estes dos estrelles a tots els treballadors que durant estos cinc anys han passat pel restaurant, ja que considera que és fruit de l’esforç del dia a dia.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top