XXL-B Angel AlgueróEl jurat reunit el dia 12 de març i format per persones vinculades amb les institucions convocants i experts amb art tal i com estableixen les bases, va acordar atorgar-li el Primer Premi de Belles Arts Sant Jordi dels Països Catalans 2020 a l’artista Tortosí Àngel Algueró Borràs per l’obra titulada: “XXL-B” realitzada amb acrílic sobre una fusta, amb unes dimensions de: 120 x 122 cm. Aquest premi està organitzat per la Fundació Jaume Perelló, amb el patrocini de la Diputació de Lleida, i la col·laboració de l’Institut d’Estudis llerdencs, l’Ajuntament de Torrefarrera, l’ajuntament de Bellpuig i el Consell Comarcal de l’Urgell. El segon premi ha sigut atorgat a: Manuel Domingo Castellanos, paral·lelament també s’han atorgat cinc mencions d’honor. Àngel Algueró, artista pintor, s’endinsa en el món de la pintura de forma autodidacta l’any 1992.

Artista d’ànima inquieta, que l’ha portat a experimentar sobre molts suports i provar tècniques pictòriques diferents. Durant la seva trajectòria ha sigut premiat amb més de dos-cents premis, tant en certàments de pintura ràpida a l’aire lliure, com en certàments de pintura seca, d’arreu de l’estat.

Aquest premi és reconegut com un dels més importants de Catalunya i de l’estat Espanyol.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top