L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa programa un taller familiar en format virtual

“4D el que se’ns escapa entre els dits” és el títol de la proposta intergeneracional, creada per estimular la descoberta i l’experimentació vers l’art

Tornen a l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa els taller familiars, ideats per treballar amb grans i petits sobre la descoberta i l’experimentació amb l’art. Enguany, esta proposta intergeneracional, que s’iniciarà a partir del 30 d’octubre, es farà virtualment. El centre d’educació artística de la Diputació a Tortosa ha creat un material específic. ‘L’Escola d’art a casa’, per tal puguin treballar-ho en família, amb l’ajuda d’un professor.

El primer taller “4D el que se’ns escapa entre els dits” promou un treball al voltant del moviment i l’art.

Es tracta de 5 sessions de treball:
– Reflexionar sobre el moviment
– Quan el moviment esdevé art
– La gràfica com a recurs
– El moviment aleatori
– Obra personal

Les sessions tindran lloc cada 15 dies, fins al 18 de desembre, en horari de 17.30h a 19 h. La matrícula, amb un cost de 56€ ja està oberta, i cada família podrà participar-hi amb fins a 3 persones.

L’ensenyament artístic de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa es dirigeix a un públic plural, té per objectius educar, sensibilitzar i professionalitzar en l’art, la cultura i el patrimoni i el foment de la innovació i la reflexió per la millora del món i de les persones.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top