L’emblemàtica plaça de la Baranova de Tivissa es prepara per convertir-se, un estiu més, en l’escenari del festival cultural que cada any –i ja en van cinc– proposa aquest municipi de la Ribera d’Ebre. Amb poques edicions, ha vist com el seu model s’ha consolidat i compta amb un públic fidel amb un cartell que presenta uns al·licients d’alt nivell per gaudir dels caps de setmana d’agost a l’aire lliure.

La Nit Lírica és el reclam principal de Les Nits a la Baranova, ja que compta amb la presència d’una veu que pren gran volada i que és “de la casa”. Es tracta de la soprano de Darmós Sara Blanch que actuarà els dies 3 i 5 d’agost al costat de la mezzosoprano de l’Ampolla Anna Brull i amb el cor The Beauty Fools, una formació que compta entre els seus membres amb alguns dels cantants lírics més consolidats del país i per les veus més buscades de la nova generació. El pianista Josep Buforn, que ha participat en totes les edicions de la Nit Lírica de Tivissa, també participarà en aquest concert que repetirà repertori els dos dies previstos al calendari estiuenc.

“Em sento valorada i estimada a les meves terres i això no té preu. Ho visc cada any amb una gran emoció, ja que és molt gratificant poder compartir la música, l’òpera, la meva professió amb gent tan propera que m’ha vist créixer, que m’ha educat, que m’estima i estimo”, assegura Blanch sobre aquesta doble cita musical que tindrà lloc a l’interior de l’església de Sant Jaume.

Les entrades per assistir als concerts de la Nit Lírica es posaran a la venda a partir de les 10h del matí del 9 de juliol a l’ajuntament de Tivissa amb un preu que va dels 15 als 25 euros. Es poden adquirir a l’oficina d’atenció al públic de Tivissa, a les oficines municipals de Darmós i al web www.turismetivissa.com. El programa d’enguany de les Nits a la Baranova es completarà l’11 d’agost amb la Nit Escènica, que oferirà lectures teatralitzades, i el 18 d’agost, quan s’hi ha programa una Nit Simfònica amb un concert per commemorar el 80è aniversari de la Batalla del’Ebre. A més, el darrer dissabte d’agost també tindrà lloc la Nit Històrica, dedicada a destacar la ciutat ibèrica del Castellet de Banyoles.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top