Marc Vericat Querol, nou director de la Revista l'Estel

Aquest setembre, dins dels canvis organitzatius que està efectuant EIC Marketing i Comunicació SL, la nova empresa editora de L’ESTEL, s’ha produït la designació de Marc Vericat Querol com a nou director de la revista. Vericat, especialitzat en màrqueting digital, forma part de la cinquena generació de la Impremta Querol de Tortosa on va treballar com a dissenyador gràfic. L’any 2015 va ser cofundador d’EbreDrone, empresa especialitzada en drons a les Terres de l’Ebre. És copropietari d’Ebrejocs, un projecte que va crear amb el seu pare, Ramón Vericat i Ignasi Vidal, i que va donar com a resultat l’aparició de jocs de gran éxit com “Descobreix… les Terres de l’Ebre”, “Descobreix… l’Aldea” i “Coneix La Ràpita i… xala!” i el Llibre “Ebre. Relats d’una batalla”. En l’actualitat treballa a MICSports, organitzadors del MICFootball, com a director d’Art dintre de l’equip de Màrqueting.

Al nou repte de l’ESTEL, que el compaginarà amb la seva activitat professional habitual, espera poder posar en pràctica diverses iniciatives que a poc a poc s’aniran coneixent: “Em considero una persona creativa i emprenedora, i espero que amb la resta de l’equip de l’ESTEL que s’està acabant de definir, pugui aportar els meus coneixements i treball per mantenir el nivell d’una capçalera de premsa gratuïta molt arrelada a les Terres de l’Ebre, un territori que estimo i que està ple de talent i de possibilitats”. σ

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top