@mayoletes, instagramer deltebrenca

Fotos: Josep Piñol

Més coneguda a les xarxes socials com @mayoletes, aquesta deltebrenca de vint-i-un anys s’ha proposat omplir Instagram de missatges positius, promovent la felicitat com estil de vida, la naturalitat i la importància d’acceptar-nos i estimar el que tenim.

· Si li haguessis d’explicar a algú què és un influencer, com ho definiries?

Per mi un influencer és una persona que comparteix amb tu el seu dia a dia i la seva manera de ser. Com si fossis una amiga però, enlloc de fer-ho cara a cara, ho fa a través d’una pantalla de mòbil.

· Com et vas animar a penjar contingut a Instagram?

Era una cosa que sempre havia tingut en ment i gràcies a la meva amiga Tània, que sempre deia que m’havia de dedicar a això, em vaig atrevir i vaig publicar el primer vídeo com una broma però la gent el va acollir molt bé.

· Què busques transmetre amb el contingut que crees? 

El que intento transmetre es que no hi ha res més bonic al món que mostrar-se tal i com ets, amb les teves coses bones i dolentes. Que no t’has de perdre res per temor al què diran.

· Quina reacció esperes dels teus   seguidors?

A l’hora de penjar contingut busco que la gent em conegui millor i es quedi amb alguna cosa positiva… Intento que el missatge sigui el més sincer possible i mostrar-me tal qual soc.

· Alguna anècdota relacionada amb Instagram?

Una vegada, quan encara no penjava vídeos, vaig publicar una foto en banyador i moltes noies van venir a abraçar-me dient-me que era un exemple a seguir.

· El millor i el pitjor de les xarxes socials?

El millor és el vincle que crees amb persones que ni tan sols coneixes, i el pitjor, tot i que mai he tingut cap mala experiència, suposo que son les critiques.

· Qui t’inspira?

Miro vídeos a Youtube des de que tinc dotze anys. Vaig començar amb la youtuber Rosy McMicheal, i ara qui més m’inspira és la catalana Marta Riumbau per la seva naturalitat.

· Amb quines tres paraules et definiries?

Umm… (riu) Alegre, autèntica i amiga dels seus amics.

· Què et mou a la vida?

Me moc en busca de la felicitat. Intento ser la millor versió de mi mateixa i trobar sempre moments de plenitud en les petites coses, valorant allò que tinc.

· Com et veus en els pròxims 5 anys?

En la carrera acabada, dedicant-me al 100% a Instagram i tenint una empresa d’organització d’esdeveniments i bodes.

· Un llibre?

Idiotizadas de Moderna de Pueblo.

· Una cançó?

Carreteras Infinitas de Sidonie.

· Una pel•lícula i una sèrie?

Pearl Harbour i Joc de trons.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top