Mestràlia 2021, la Mestràlia confitada

Només dels bons productes se’n vol gaudir sempre. Per això, quan acaba la temporada, es fan mans i mànigues per conservar, per confitar, aquelles delícies que ens agradarà degustar en qualsevol moment de l’any.

El confinament va obligar a posar en conserva la temporada 2020 de la Fira Mestràlia, la fira de lutiers i constructors artesans. Un any després, farts d’estar confitats, tenim més ganes que mai d’obrir el pot dels concerts, dels lutiers, de les gralles i dels tabals, dels espectacles…  L’obrirem al bon temps, aquest mes de maig, i procurarem degustar-lo com més temps millor, fins a l’octubre. Ho farem esponjadament, sense empatxar-nos i de manera segura, triant l’espectacle o l’activitat més adequada per a cada moment. El producte serà igual de variat i d’interessant com sempre, o potser millor, pel fet d’estar tant temps confitant-se i per les ganes boges que tots tenim de tastar-lo.

Destaparem els dos primer pots de Mestràlia 2021 el dissabte 8 de maig, i alhora participarem de Tortosa Capitalitat de la Cultura Catalana, amb la presentació de la jota La Campredonenca i l’actuació de Lo Planter, a les 11.30 h del matí, i amb el concert de Joan Garriga i el Mariatxi galàctic, a les 19.30 h del vespre. n

Va, desconfiteu-vos!

#mestràlia2021

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top