MICFootball posposa els 20 anys del torneig al 2022 i prepara una nova competició al juny

La incertesa actual per la COVID-19 fa que des de la direcció MICSports es desestimi jugar el MICFootball aquesta Setmana Santa de 2021

Des de l’organització es treballa per oferir un nou torneig a finals d’aquesta temporada, el MIC SUMMER CUP Davant la impossibilitat de celebrar el MICFootball sense posar en risc la salut dels participants per la COVID-19, des de la direcció de MICSports s’ha decidit posposar el torneig d’aquest any per la Setmana Santa de 2022. No obstant, des de MICSports s’està planificant un nou torneig per a finals de juny d’aquest 2021, el MIC SUMMER CUP. Es tractarà d’una competició adaptada a les circumstàncies per fer costat als equips locals, estatals i internacionals que han donat suport al torneig en les 19 edicions, amb l’objectiu d’oferir un esdeveniment el més atractiu possible.

Juanjo Rovira, director del MIC, explica que “tot i que aquest any no podrem celebrar el MIC tal i com el coneixem, per Setmana Santa, estem treballant amb moltes ganes per oferir, al juny d’aquest mateix 2021, un torneig adaptat a les circumstàncies pels equips que ens han donat el seu suport al llarg de tants anys. Confiem en tornar l’any vinent amb més força i celebrar els 20 anys del torneig amb totes les garanties i la mateixa qualitat de sempre. Des de MICSports treballarem amb el compromís d’oferir una gran edició on veure gaudir a les joves promeses del futbol formatiu en un entorn segur”.

El MIC ja no va es va jugar el 2020 per la pandèmia i els darrers anys havia acollit, entre els tornejos de futbol i de bàsquet, més de 1.100 partits i uns 7.500 jugadors repartits en més de 400 equips procedents d’una cinquantena de països de tot el món. Les competicions (19 edicions en futbol i 3 en bàsquet) se celebren per Setmana Santa durant cinc dies a una quarantena de seus de les comarques gironines i generen al territori un impacte superior als 11,5 milions d’euros, segons l’Estudi d’Impacte Econòmic del MIC encarregat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona al 2018. n

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top