MÒNICA SALES DESTINA LA RECAPTACIÓ DE LA VENDA DEL LLIBRE CONFI(n)aDA AL BANC D’ALIMENTS

L’escriptora jesusenca ha aportat la recaptació de 100 exemplars, un total de 1.206€, per adquirir productes de primera necessitat

La tasca del Banc dels Aliments segueix a ple rendiment, i és que aquest mes de febrer l’entitat es troba immersa en la distribució i repartiment de quilos i quilos d’aliments provinents de les línies d’ajudes de la Unió Europea, del Ministeri i de la Generalitat, així com una part dels aliments recollits durant el Gran Recapte. No obstant, tot i l’esforç que des de l’entitat s’està duent a terme, el Banc dels Aliments calcula que només pot cobrir un 20% de l’alimentació de les famílies en situació de vulnerabilitat que han augmentat per la pandèmia.

L’escriptora jesusenca Mònica Sales, va publicar el passat 15 de gener el llibre Confi(n)ada, de la mà d’Onada Edicions. Sales, qui sempre ha col·laborat de forma activa amb les campanyes del Banc dels Aliments al territori, va decidir destinar la recaptació de la venda del llibre a ajudar a les famílies més necessitades del territori. Amb la venda de 100 exemplars, ha aconseguit recaptar 1.206€, que aquest matí ha entregat al Banc dels Aliments.

Sales s’ha mostrar satisfeta i contenta i ha reivindicat “la cultura com a element transformador de la societat”. En aquesta línia la jesusenca ha explicat que “en acabar els relats vaig tenir clar que si mai els publicava tindrien un retorn solidari cap a la societat”.

“La Covid-19 em va permetre escriure i sentir-me acompanyada en un moment personal molt difícil i ara jo també vull “acompanyar” persones que tenen dificultats.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top