Nou mural sobre l’amor a Roquetes, pintat per Ignasi Blanch

Ignasi va dedicar el dia de la Festa del 14 d’Abril a donar forma a aquesta nova obra, siutada davant les escoles de la Raval de Cristo.

L’il·lustrador roquetenc ha pintat un nou mural al seu municipi: “L’amor no fa mal”, que es pot veure ja davant les escoles de la Raval de Cristo. Una obra realitzada en motiu de la Festa del 14 d’abril, el dia que Roquetes commemora la seva segregació de Tortosa fa 171 anys, i que segons el mateix artista, vol ser «una reivindicació del col·lectiu LGTBI+, de l’estima en llibertat… perquè l’amor no fa mal a ningú». Es tracta del segon mural que Blanch pinta al seu municipi.

A la mateixa Raval de Cristo també es va inaugurar ahir al matí un carrer dedicat a Neus Català, (1915-2019), lluitadora antifeixista supervivent al camp de concentració de Ravensbrük.

Mur de Berlín

El proper mes d’agost, l’artista roquetenc participarà també en el projecte artístic que commemorarà el 60è aniversari de l’aixecament del mur de Berlín. Dissenyarà una obra que serà la «segona part» del seu mural ‘Parlo d’amor’ que va fer sobre el mur el 1990, poc després de la seva caiguda, i que encara continua visible avui en dia. Més d’un centenar d’artistes van pintar llavors 1.316 metres de paret en el que es coneix com a East Side Gallery i l’il·lustrador de Roquetes va ser l’únic representant de l’Estat espanyol. L’obra que ara prepara explicarà el significat de la primera, que defineix com «un clam a estimar amb llibertat», i contindrà les paraules ‘Parlo d’amor’ en molts idiomes.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top