OPINIÓ | AUTOAJUDA

PARLEM DE PAU INTERIOR

Si volem pau n’hem de parlar, allà on posem la nostra atenció va la nostra energia.

La pau no es fa sola, és una decisió. Si busquem pau és perquè no en tenim i quan la tenim  cal  un compromís ferm amb nosaltres mateix@s per mantindre’ns en aquesta zona, potenciar-la i expandir-la.

Si estem en pau connectarem en la nostra creativitat, els nostres recursos i potencials i veurem com es van manifestant els nostres desitjos de manera natural, sense angoixes ni expectatives.

“Una ment en pau tan sols pot reflexa allò que és: pau, amor i alegria.”

El que ens dóna i ens treu la pau són els nostres pensaments. Escollir la pau implica una activitat constant de selecció de pensaments i actituds que estiguin en coherència amb aquesta decisió.

“No val buscar culpables a fora. És la teva decisió. A la teva ment només hi penses tu.”

Per construir la pau interior ens calen uns bons fonaments, en cas contrari, qualsevol cosa ens la pot fer perdre. De vegades la perdem per trucada, les preses, una petita discussió, les notícies, una pèrdua econòmica, un simple comentari a les xarxes…, perquè tenim la pau assentada en coses passatgeres, al servei tan sols de lo material.

Si l’assentem al Ser Essencial que som, estarà per damunt de qualsevol circumstància. Cada vegada que la vida ens porta un va i ve  ens dóna l’oportunitat de consolidar-la.

L’indicador de què l’hem perdut és que ens sentim malament, llavors és el moment d’aturar-nos, respirar profund  i dir:

“Ha d’haver una altra manera de veure això.”

Observem com ens sentim, estudiem la nostra pau, si és feble busquem quin pensament hi ha darrere i aprenem a alliberar-lo.

Si actuem dia a dia  amb  coherència i fermesa amb la nostra decisió  aconseguirem una pau més estable i duradora.

“LA PAU ES IMPOSSIBLE PER ALS QUE VEUEN CONFLICTES I INEVITABLE PER ALS QUE OFEREIXEN PAU”. Un Curs de Miracles.

 

Nota: Si t’ha agradat et convido a llegir-lo de nou, lentament, en veu alta i en primera persona i en acabar observa les teves sensacions.


Carme Sabaté (Jesús)
És formadora i facilitadora de Tapping EFT i Ho’oponopono. Mestra d’Un Curs de Miracles i acompanyant en processos de creixement personal i espiritual.
Facilitadora certificada de PSYCH-K® Avançat i Coach Sana Tu Vida ®Louise L. Hay. El seu propòsit és compartir recursos i ensenyances que ens aportin benestar i més qualitat de vida i ens ajudin a retrobar-nos amb la nostra Pau Interior.

@carmesabate_espainamaste

 

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top