OPINIÓ | AUTOAJUDA

TAPPING EFT (Emotional Freedom Techniques) ANTÍDOT PER A L’ANSIETAT I LA POR.

És una modalitat de la Psicologia Energètica, basada en els principis de l’acupuntura xinesa, però sense utilitzar agulles. En el seu lloc estimulem els punts energètics amb suaus copets.

És una tècnica de relaxació que  equilibra el sistema energètic del cos,  modifica la resposta d’ansietat, promou la presa de consciència corporal i permet canvis cognitius positius. A través d’un procediment senzill ens permet gestionar d’una manera eficient i conscient les nostres emocions.

Al fer Tapping mentre connectem amb l’emoció que genera malestar es produeixen canvis i es redueix la resposta de malestar emocional, permetent una comprensió diferent del problema..

Unifica la psicoteràpia amb el sistema energètic corporal. Actua d’una manera global sobre el cos, la ment, les emocions i la energia, facilitant o accelerant el procés de canvi.

Les emocions mal gestionades – estrès, ansietat, por, ira, etc. – bloquegen  el nostre sistema energètic i afecten la salut física, mental i emocional provocant trastorns i malalties físiques i psicològiques. EFT ajuda a eliminar les emocions no desitjades, resultant en l’alleujament dels símptomes, comportaments i malalties associats.

Existeixen nombroses investigacions científiques que demostren l’efectivitat de les modalitats de la Psicologia Energètica, de les quals EFT és la més estesa i utilitzada en tot el món. Durant els últims anys, més i més professionals de la salut com psicòlegs, infermeres, metges, terapeutes, etc. estan incorporant aquestes tècniques en les seves consultes, obtenint resultats sovint sorprenents.

El millor és que qualsevol persona pot aprendre i utilitzar EFT sense necessitat d’una formació especialitzada.

EFT és una tècnica de gestió emocional i de creixement personal que en cap cas ha de substituir el metge o professional de la salut.

En aquests moments de pandèmia EFT ens permet alliberar la por i l’estrès que acompanyen la situació , gestionar millor les nostres emocions, agafar distància del problema, modificar la resposta d’ansietat i aportar més benestar a les nostres vides.

És molt fàcil d’aprendre i aplicar i en la seva versió senzilla permet l’autoaplicació. La podem utilitzar a nivell personal i també  pot ser molt útil per a residències, personal docent, sanitari, nens, adolescents …

He tingut l’oportunitat d’ensenyar i practicar Tapping EFT  amb diferents col·lectius, entre ells escoles amb nens de curta edat i ha estat meravellós veure com ells mateixos el practiquen amb el grup, es diverteixen i senten com desapareix la por.

Als menuts els permet superar els conflictes reforçant la seva autoestima, fent al mateix temps que es  sentin  estimats i valuosos sigui quina sigui la situació que estan vivint.

Amb Tapping els podem ajudar a afrontar els canvis d’una manera tranquil·la i feliç.


Carme Sabaté (Jesús)
És formadora i facilitadora de Tapping EFT i Ho’oponopono. Mestra d’Un Curs de Miracles i acompanyant en processos de creixement personal i espiritual.
Facilitadora certificada de PSYCH-K® Avançat i Coach Sana Tu Vida ®Louise L. Hay. El seu propòsit és compartir recursos i ensenyances que ens aportin benestar i més qualitat de vida i ens ajudin a retrobar-nos amb la nostra Pau Interior.

@carmesabate_espainamaste

 

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top