OPINIÓ | DIETÈTICA I NATUROPATIA

MENÚS PER A UN SOPAR ROMÀNTIC

El mes de Febrer es el mes dels enamorats. Hi ha qui pensa que es tracta de consumisme, però també ho podem agafar d’excusa per dedicar-li més temps a aquella persona que ens fa feliç o simplement fer-nos un regal a nosaltres mateixos. Cada cop més els regals materials s’estan canviant pels personalitzats, perquè, no ens enganyarem, son molt més bonics.

Jo avui us vinc a presentar dos menús amb aliments que son perfectes per fer algun sopar o dinar romàntic que ajudaran a sortir de la rutina. Hi ha qui diu que alguns d’aquest aliments son afrodisíacs, però això us ho deixo al criteri de cadascú. Jo penso que es la química que hi ha entre persones, les emocions i la il·lusió el que fa que una vetllada sigui més romàntica. A més, hem de recordar sempre que l’amor i l’estima s’ha de cuidar en el nostre dia a dia.

Un cop tenim el menú fet, només ens faltarà crear un clima especial. Ho podem fer amb tovallons rojos, veles perfumades per tota la sala, encens, penombra, música de fons, etc. I ja tenim preparada un vetllada especial, que, de quan en quan, tant ens fa falta.

Per més consells, em podeu trobar a l’Instagram:

@saranatura_


Sara Reverté Prades (Els Valentins)
Està formada en dietètica i en naturopatia, i actualment està estudiant Reflexologia Podal per tal d’ajudar amb aquesta gran teràpia, desconeguda per a molta gent. Sara és una amant de la naturalesa, l’ecologisme, les pel·lícules i series, les bones persones, l’optimisme i les bones ambicions. Si voleu saber més d’ella, la podeu trobar a l’Instagram @saranatura_

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top