OPINIÓ | RECEPTA MUSCLOS AMB PIPIRRANA DE TEMPORADA

Que meravellosos són los  musclos artesanals de Delta de l’Ebre, criats autóctonament en les aigües d’aquest bonic paratge natural. Doncs avui, us portem una manera super fresqueta i plena de sabors de menjar-los ja que estem endinsats a la primavera. La pipirrana és una picadeta de varies verduretes a la que hem volgut afegir el nostre toc especial amb  gran combinació de sabors. Li hem volgut aportar un toc dolç de fruita com és el mango, el raïm i el meló que li dóna una espurna molt alegre als exquisits #musclos (musclos). Així que si teniu un dinar o sopar , ja teniu un plat molt equilibrat per gaudir amb els vostres.

⭐️INGREDIENTS(3-4Persones):
_ 2kg de musclos frescos del terreno
_ 1 ceba tendra
_ 1 pebrot verd
_ 1 tomàquet amanida
_ 1 pebrot vermell
_ 1 mango
_ 300gr de meló pell de gripau (2 tallades)
_ 1 grapat de raïm moscatell
_ Suc de 1/2 llimona
_ 2 cullerades de vinagre de poma
_ 3 cullerades d’Oli d’Oliva Verge Extra (AOVE)
_ Pebre (sal opcional)

⭐️PREPARACIÓ:
Lo primer que farem serà rentar i netejar els musclos sota l’aixeta per netejar les impureses. Els afegirem a una olla i taparem per cuinar al vapor amb 2 fulles de llorer (podeu afegir 1 pols d’aigua opcional). Deixarem refredar.
Mentre, anirem tallant a brunoïse tots els vegetals i fruites i els disposarem en bols per preparar la vinagreta.
En un bol barrejarem tots els ingredients picats i afegirem el suc de llimona, vinagre, AOVE i pebre i remenaremm bé perquè quedin perfectament integrats amb una cullera.
Una vegada que els musclos estiguin a temperatura ambient traiem una de les petxines, els col·loquem en un plat i els omplirem per sobre una cullerada de pipirrana.
Ja tenim acabat i llest per menjar aquest exquisit i saludable plat. Bon appetit!

@ma_petite_bouchee


Marc i Mònica
Son amants del menjar real i exquisit, apassionats de la gastronomia. En el seu espai trobareu receptes saludables amb ingredients naturals del dia a dia.
Els encanta barrejar ingredients i cuinar-los, crear receptes brutals i saboroses. Les hores entre fogons els passen com si fossen minuts, riuen, xalen, s’estimen, s’abraçen, discuteixen, etc. Definitivament la felicitat els ve a mossegades, els agrada provar, experimentar i creuar aquestes línies que de vegades mai creuarïes per descobrir nous sabors.
Treballar el producte de temporada és la seua prioritat, fins conrear la terra per obtenir gran part dels seus aliments. Amb la fotografia intenten transportar el màxim a l’espectador, el sabor i l’olor de cada recepta.

@ma_petite_bouchee

 

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top