Restaurant Paiolet és un restaurant situat a la ciutat de Tortosa al costat del casc antic. La seva cuina es basa amb els productes de proximitat i de mercat. Des de 2001 ens ha enamorat la seva cuina que, de la mà de Clara Segarra, i gràcies a la seva passió per la cuina tradicional, l’ha portat a ser un restaurant referent en gastronomia tortosina.

La Clara des dels inicis participa en les Jornades Gastronòmiques de la cuina del Renaixement, la qual cosa ha fet que estudie i practique la cuina medieval i renaixentista. Descobrint les semblances a la cuina actual.  A més a més, des de llavors s’ha anat formant fent cursos locals d’enologia i actualment la carta de vins està especialitzada en la D.O. Terra Alta.

Aquest any ha fet una estada al Restaurant Antic Molí d’Ulldecona que amb una estrella Michelin, per practicar les tècniques més actuals i poder posar un toc d’autor a la cuina tradicional.

Actualment el Restaurant està especialitzat en arrossos i tapes basant-nos sempre en la gastronomia tortosina sense gluten.

Podeu descobrir molt més sobre el restaurant a la seva web www.paiolet.cat

Per fer reserves podeu adreçar-vos aquí: https://paiolet.cat/contactus/

I per fer comandes online, aquí: https://paiolet.cat/botiga-online/

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top