El nou treball discogràfic ha musicat dotze poesies d’autors de les Terres de l’Ebre i del Camp de Tarragona. Han col·laborat: Carme Cruelles, Zoraida Burgos, Joan Callau, Conxita Jiménez, Francesc Valls Calçada, Àngel Martínez Callau, Rafel Jornet, Josep Lleixà o Vicent Pellicer, juntament amb Ignasi Blanch, “il·lustrador roquetenc” que ha estat l’encarregat de la imatge del segon treball discogràfic de Pili Cugat i Carlos Lupprian.

Poesia Amiga és el nou treball discogràfic de Pili Cugat i Carlos Lupprian, i ja pot escoltar-se a través de les plataformes digitals. El disc, que és el segon s’ha gestat a partir de col·laboracions amb poetes de les Terres de l’Ebre i del Camp de Tarragona, a través de presentacions de llibres i festivals. En este sentit, Lupprian ha escrit dotze cançons a partir de poemes de poetes amics i d’algunes poesies escrites per la mateixa Cugat.

Així doncs, Lupprian amb la guitarra, Cugat posant-li veu i Nàiade Martínez violoncel són els encarregats de convertir els dotze poemes en peces musicals. De moment, el disc només pot escoltar-se en línia, ja que encara és a fàbrica, però d’aquí a unes setmanes ja es podrà comprar en format físic.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top