Bacallà amb pera i alioli de codonyat – Pesca Salada Manolo

Per 4 persones:
560gr d bacallà al gust ( cues, llom,  filet)
300gr de pera conference
150ccl de cava
25gr mantega
2 dents d’all
150gr codony
Farina
Oli d’oliva
Sal

Preparació
1. Tallar la pera a daus petits, ssaltejar-los amb la mantega fins q tot estigui rosset. Afetjirem el cava i deixem reduir.
2. Bullim el codony pelat. Mentres xafarem els alls a un morter i ficarem el codony bullit…  tot això o treballem fins q qeudi homogeni.
3. Ficarem al mateix mortero l’oli poc a poc fins q aconseguim una salsa emulsionada “alioli”.
4. Enfarinem el bacallà i el fregim molt poquet (reservem)
5. Disposarem en una safata de forn la pera, el bacallà q untarem l’allioli del codony per damunt.
6. Dorarem 2/3 minuts al forn.

Pesca Salada Manolo
Vine a Pesca Salada Manolo, on trobaràs el millor bacallà. Melòs, nutritiu i baix en calories. T’hi donaran consell com cuinar-lo i com dessalar-lo. Ho trobaràs al punt de sal, per frejir-lo, esqueixar-lo o pel que vulgues… I prova la nostra cuina; La millor especialitat el nostre bacallà.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top