Recepta de Ternasco de cabrit al forn amb patata i ceba – Montero i Grau Carnissers

Recepta per a 4 persones

INGREDIENTS
4 Peces petites de cabrit (tant pot ser espatlla o cuixa)
3 Patates
2 Tomàquets
Farigola
2 Cebes
Romer
1 Got vi blanc
Sal
Oli
Pebre

ELABORACIÓ
Preescalfar el forn a 200ºc.
1.Tallar les patates panadera gruixuda, la ceba i el tomàquet amb 4 o 6 talls.
2. Salpebrar el cabrit amb una mica d’oli.
3. Escampar una mica d’oli una safata de forn.
4. Col·locar les verdures fent un llit per a el cabrit.
5. A continuació afegir el cabrit sobre les verdures.
6. Regar amb el vi, i afegir la farigola i el romer.
7. Baixar el forn a 190ºc. i afegir el cabrit durant 45 minuts.
8. Donar la volta al cabrit i deixar coure 45 minuts més.

Montero i Grau Carnissers
Fa uns anys que es van traslladar a la parada on hi han ubicat la nova carnisseria i des d’on despatxen especialment cabrit, el seu producte estrella ja que compten amb ramat propi. La realitat és que des del 1986 tenen el seu lloc al mercat, Julián Montero i Immaculada Grau s’han adaptat als nous temps i també es dediquen a fer diferents tipus d’elaborats amb pans variats i marinats.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top