Recepta de Cocotxes de bacallà al pil-pil, un súper plat de textura molt suau – Sorolla Bacallaners

Ingredients:
Cocotxes de bacallà, un parell o tres per persona
3 grans d’all
1 caiena
Oli d’oliva

Elaboració:
1-Posa oli abundant en una cassola preferentment de fang, tot i que també es pot fer en una paella normal. La diferència és que la cassola de fang mantindrà més la escalfor, i és un plat que cal menjar ben calent.
2-Pela i lamina els alls i fregeix-los fins que estiguin rossos juntament amb la caiena. Mentre fas els alls, asseca bé les cocotxes amb paper absorvent per totes bandes.
3.Quant els alls siguin rossos, retira’ls per evitar que es cremin, i afegeix al mateix oli a les cocotxes, que couràs un parell o tres minuts per banda, a foc mig.
Comencem a agitar la cassola de fang amb moviments circulars per a què les cocotxes desprenguin tota la gelatina que porten, que serà el que ens quallarà la salsa.
4. No cal anar massa ràpid, però els moviments han de ser enèrgics! De seguida veuràs que la salsa es comença a lligar i queda ben espessa.
5. Posa l’all que tenies fregit, i serveix ben ràpid! Bon profit!

Sorolla Bacallaners
A Sorolla Bacallaners som especialistes en bacallà des del 1900. “Oferim des dels talls més gruixuts i més selectes fins als més econòmics sense deixar la qualitat”. També despatxem conserves i elaborem plats cuinats.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top