Recepta Tallarins konjac amb bròcoli i ou escalfat – Risa Querol

Recepta de tallarins per a 2 persones molt lleugera i baixa en carbohidrats.

Ingredients
1 paquet de tallarins
300g de bròquil
8 anous
80g de tomàquets secs o tomàquets cherri
2 ous
1 culleradeta de parmesà per persona
Picada d’all i julivert

Preparació
1. Escórrer els tallarins i barrejar amb la picada d’all i julivert. Reservar.
2. Cuinar el bròquil al vapor durant 5 minuts i barrejar amb els tallarins
3.Afegir les anous matxacades, el tomàquet sec i el parmesà
4. Preparar l’ou escalfat. El podeu fer amb un tros de paper film transparent. Cal colocar el paper film en un got, ficar-hi l’ou i tancar-lo fent un saquet (el podeu tancar amb un cordill o una goma). Cuinar en aigua bullint durant 3 minuts, retirar el paper film i colocar al plat.
5. Afegir la culleradeta de parmesà o un raig d’oli.

Aquí trobaràs la informació nutricional de la recepta:
https://www.blog.thekonjacshop.com/recipes/tallarines-konjac-con-brocoli-y-huevo-escalfado/

Risa Querol
Parada amb 118 anys d’història, Vicent Risa és la cinquena generació al capdavant de la parada. Fruita, bolets i preparats s’exposen amb licors, vins i caves. Els vermuts electrònics que organitzen són el ganxo per atreure joventut al mercat.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top