Santa Cecilia, patrona dels músics, serà la protagonista durant una setmana a la vil·la d’Ascó

Un any més, l’Escola de Música Municipal d’Ascó, l’EMMA, commemorarà la festivitat de Santa Cecília amb diferents actes i espectacles que giraran al voltant de la música. Tot un seguit d’actuacions que posaran de manifest la gran tradició i sensibilitat musical del poble i dels seus ciutadans.

En l’organització d’aquesta festivitat sempre hi han estat implicats de forma molt especial els professors, els alumnes, la direcció de l’escola i el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament amb un únic objectiu, convertir la música en protagonista del municipi durant tota una setmana. És per això que la setmana de Santa Cecília és molt esperada al municipi i sobretot a l’Escola de Música d’Ascó.

Tots aquests actes musicals tindran el tret de sortida el dissabte 17 de novembre i s’allargaran fins el divendres 23. Sis dies plens de concerts, jocs musicals, batucades i d’altres actes replets de música on els alumnes i professors demostraran les seves aptituds i els quals tothom que sigui amant de la música, no es pot perdre. Cal destacar també que durant aquests dies, la població de la Ribera d’Ebre, també comptarà amb d’altres espectacles musicals de companyies de fora la població i cinema perquè tota la comunitat educativa vegi i escolti altres tipus de propostes i projectes, tots relacionats amb la música. Seguidament us deixem el llistat de totes les activitats que es duran a terme durant aquesta setmana musical:

Dissabte 17 nov.

– 19.00h: Concert dels alumnes de cant coral de l’EMMA, juntament amb la banda de l’EMMA i l’Orfeó d’Ascó a l’Esglèsia Parroquial.

Dilluns 19 nov.

– 17.00-18.00h: Per als més petits Jocs Musicals (sensibilització i iniciacions).

– 18.30-20.00h: Per als més grans (bàsic i mitjana), gimcana musical a càrrec dels professors de l’EMMA.

Dimarts 20 nov.

– 17.30-18.30h: Projecció de la pel·lícula Coco per als petits i El Gran Showman per als grans.

– 19.00-20.00h: Karaoke per a tots els alumnes de l’EMMA.

Dimecres 21 nov.

– 17.00-18.30h: Manualitats musicals per a tots els alumnes.

– 19.00h: Espectacle Contes d’Instruments del Món a l’EMMA a càrrec de Rha-mon Roma.

Dijous 22 nov.

– 17:30-19.00h: Batucada a càrrec de David Maymó i Brescolí, professor de l’EMMA.

– 19.00h: Cercavila de la batucada pels carrers d’Ascó.

Divendres 23 nov.

– 15.00h: Espectacle de karaoke amb Karaokes Band Kids a l’escola Sant Miquel.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top