DIEGO PÉREZ – Advocat

Tots els ciutadans que tinguin interès en emprendre accions judicials i no disposin de recursos econòmics suficients, poden acudir a les delegacions de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tortosa, que  tenen habilitades sucursals en els Jutjats de Tortosa, Amposta i Gandesa, per poder sol·licitar que se li designi un advocat i un procurador del torn d’ofici. Els lletrats del Col·legi  d’Advocats de Tortosa estan solidaritzats amb la crisi i ofereixen uns preus accessibles, a més a més d’inscriure’s de manera voluntària en aquestes llistes d’advocats que ofereixen aquest servei.

Per a actuar en el Torn d’Ofici, el col·legi d’Advocats exigeix als lletrats voluntaris uns requisits de formació i experiència que garanteix un servei de qualitat.Des del Servei d’Orientació jurídica del Col·legi,  es dóna servei a tots els àmbits del dret, comptant amb advocats experts per a cada matèria sobre la qual es demana auxili; igualment s’ha habilitat un servei d’orientació per a la mediació en l’àmbit familiar.

Les delegacions del Servei d’Orientació Jurídica en els Jutjats obren les seves portes a Tortosa de dilluns a dijous , en horari de 10 a 12:30, a Amposta els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 12:30, i a Gandesa els divendres de 10 a 12:30. No es necessari demanar cita prèvia, i sempre que s’acudeixi a l’horari establert i haurà un advocat a disposició del públic per a ajudar a confeccionar la sol·licitud de reconeixement d’advocat d’ofici.

En el cas que no es pugui gaudir d’advocat d’ofici per no complir els requisits establerts, en el col·legi d’advocats es poden sol·licitar llistes de col·legiats per contractar a un advocat,  que en qualsevol cas oferirà un preu assequible.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!

1 comentari a “Servei d’Orientació Jurídica del Col·legi d’Advocats de Tortosa”

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top