Tortosa busca 80 extres per a rodar ‘Los Herederos de la Tierra’, la seqüela de ‘La Catedral del Mar’

Tortosa l’any 2005 va ser escenari de la pel·lícula d’El Perfum. En aquell moment també desenes de persones van participar com a extres en el rodatge, amb escenes ubicades a la vora del riu Ebre.

Los Herederos de la Tierra, la continuació de la sèrie la Catedral del Mar, es rodarà, entre altres ciutats, a la capital del Baix Ebre del 23 al 29 de novembre. La productora ja ha obert el càsting, segons ha informat aquest dimarts Ràdio Tortosa. Es necessiten una vuitantena de persones, entre homes i dones, per participar com a ‘extres’ en les escenes que es rodaran a Tortosa. Per això, totes les persones interessades, homes i dones d’entre 25 i 65 anys , que siguin de Tortosa i el terriotri, ja poden inscriure’s. Per fer-ho cal enviar un mail a yocasting@gmail.com adjuntant dues fotografies de cara, sense ulleres i sense barrets. S’ha de posar el nom complert, edat, telèfon de contacte i lloc de residència. El perfil que es busca són persones sense tatuatges, piercings i amb cabells naturals (no tenyits, ni estils moderns, ni rastes, ni rapats del costat) ja que la sèrie està ambientada en l’època medieval. Les persones interessades han de tenir els papers en regla ja que als participants se’ls donarà d’alta a la Seguretat Social.

Los Herederos de la Tierra, basada en la novel·la d’Ildefonso Falcones, és una producció de Netflix i el grup Atresmedia. La sèrie, protagonitzada pels actors Yon González i Elena Rivera, arribarà l’any vinent a través de la plataforma de continguts en streaming. La ficció torna a situar la seva trama a la Barcelona de segle XIV per reprendre la història tres anys després de la Catedral del Mar.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top