Una exposició interactiva itinerant pels pobles de la comarca enceta les activitats participatives del procés comunitari al Baix Ebre

El Consell Comarcal del Baix Ebre impulsa el procés comunitari per tal de millorar la convivència, la inclusió i la cohesió social a la comarca. Un procés que implica dur a terme una diagnosi sobre l’estat de la convivència i la cohesió social al conjunt de la comarca, però amb la mirada pròpia de cada municipi per la qual cosa és necessari el treball conjunt d’institucions i ciutadania. En aquest sentit, una de les primeres accions participatives que s’impulsarà és una exposició interactiva itinerant que arribarà a cada poble i on es convida els veïns i veïnes a reflexionar sobre la convivència. Demà divendres entre les 10.00 i les 13.00 hores l’exposició s’instal·larà al carrer Major de Roquetes. Concretament es col·locaran uns panels amb el títol “Millorem la convivència. Mos coneixem a …”, on les persones participants podran enganxar amb uns adhesius, de manipulació individual, allò que consideren oportú sobre la convivència al seu municipi: una paraula, una frase, el títol d’una cançó, un dibuix, etcètera. Aquesta acció simbòlica seguirà les recomanacions de les autoritats sanitàries i es disposarà de gel hidroalcohòlic i productes per la desinfecció dels bolígrafs que facin servir els participants. Durant aquest mes d’octubre l’exposició itinerant recorrerà els diferents municipis del Baix Ebre, en la major part dels casos coincidint amb el dia de mercat setmanal. “Promovem el debat sobre la convivència als pobles i incentivem el sentiment de pertinença comarcal”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

Vols rebre la revista en format digital?

Apunta’t a la família digital de l’Estel enviant-nos aquest formulari i rebràs cada mes la revista en PDF al teu e-mail!
Scroll to Top